Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Coupland, D.- Najgori čovjek svih vremena

Najgori covjek svih vremena web malaRaymond Gunt sebe smatra finim čovjekom – vjeruje da se dobro dobrim vraća, da treba pomagati bližnjemu i sve druge lijepe stvari. Istina, zna psovati, povremeno je muški šovinist i općenito ide ljudima na živce – ali nije on kriv! Ima toliko pozitivne energije da je pomalo čudno kako mu u posljednje vrijeme život ide k vragu... Možda mu svemir želi nešto poručiti?

Budući da je osrednji snimatelj bez perspektive zaposlenja, Gunt prihvaća ponudu svoje bivše supruge Fione da na zabačenom otoku usred Tihog oceana snima reality show u stilu Survivora. Zajedno s katastrofalnim pomoćnikom Nealom, Gunt uspijeva nekoliko puta pasti u komu i završiti u zatvoru, mora plesati „Ljutiti ples“ iz filma Billy Elliot, nađe se usred atomskog rata – da i ne spominjemo druge nedaće i poniženja.

Surovo razotkrivajući moralno propalog i zluradog čovjeka današnjice, Najgori čovjek svih vremenaurnebesno je duhovit i veličanstveno odvratan novi roman priznatog pisca Douglasa Couplanda. Ova krajnje pokvarena knjiga – o grozomornom ljudskom biću i mizantropu kojem ništa nije previše podlo – sigurno će vas razvedriti.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00