Dobrodošli na internet stranice Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Siegel,D.J.- Oluja u mozgu

on Petak, 01 Prosinac 2017. Posted in Noviteti

Siegel,D.J.- Oluja u mozgu

Između dvanaeste i dvadeset pete godine života u mozgu se događaju vrlo važne i zahtjevne promjene. Temeljeći se na važnim suvremenim istraživanjima u području interpersonalne neurobiologije, dr. Daniel Siegel pokazuje nam kako najizazovnije razdoblje u razvoju djece pretvoriti u najkorisnije. Osim što razbija uobičajene mitove o adolescenciji - primjerice, mit daje to jednostavno faza "nezrelosti" ispunjena često "ludim" ponašanjem - "Oluja u mozgu" dr. Daniela Siegela pokazuje adolescentima kako poboljšati živote, i kako međuljudske odnose učiniti smislenijima.


"Oluja u mozgu otvara oči i inspirira, ona je divan dar za sve nas - tinejdžere, roditelje tinejdžera i svakoga tko želi imati bogat i ispunjen život na ovome planetu. Daniel Siegel pokazuje nam kako ono što smatramo lošim stranama adolescencije zapravo ima svoju pozitivnu stranu te da iz životnih lekcija koje očekuju tinejdžere možemo i sami mnogo toga naučiti, bez obzira na svoje godine."
Daniel Goleman, autor knjige "Emocionalna inteligencija"

"Ova je knjiga prepuna najsuvremenijih spoznaja, kao i duboke empatije prema tinejdžerima, odraslim osobama u koje će izrasti, i tinejdžerima u svima nama."
Alanis Morisette, glazbenica

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj.gkc.ilok@gmail.com - info.gkc.ilok@gmail.com - nabava.gkc.ilok@gmail.com
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:30-19:00, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-14:00