Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Chopra D. Tanzi R.E. - Supermozak

supermozakKao priručnik za uspostavljanje novog odnosa s mozgom, knjiga "Supermozak" pokazat će vam kako svoj mozak možete koristiti kao alat za postizanje zdravlja, sreće i duhovnog rasta. Autori knjige su liječnik i pisac Deepak Chopra i profesor s Harvard Medical School Rudolph E. Tanzi, jedan od najvećih svjetskih stručnjaka na području otkrivanja uzroka Alzheimerove bolesti. Oni su udružili svoju mudrost i stručnost kako bi ponudili novo razumijevanje “svemira u malom” i njegovog neiskorištenog potencijala.

Za razliku od “osnovnog mozga” koji izvršava zadaće svakodnevnog života, Chopra i Tanzitvrde da svaka osoba kroz povećanu samosvijest i svjesne namjere može podučiti svoj mozak da daleko nadiđe svoje trenutne sposobnosti. “Živimo u zlatno doba istraživanja mozga, ali je li ovo zlatno doba i za vaš mozak?”, pitaju.

Knjiga "Supermozak" kroz spoj najnovijih znanstvenih otkrića i duhovnih uvida ruši pet rasprostranjenih mitova o mozgu koji ograničavaju vaše potencijale, a onda vam pokazuje metode pomoću kojih možete:

- koristiti svoj mozak umjesto da on koristi vas,
- stvoriti idealni životni stil za zdravi mozak,
- smanjiti rizik od starenja,
- povećati sreću i blagostanje kroz vezu između uma i tijela,
- postići prosvijetljeni mozak, put ka slobodi i blaženstvu,
- pobijediti najčešće poteškoće, poput gubitka pamćenja, depresije, anksioznosti i pretilosti.

Vaš mozak ima sposobnost stalnog preoblikovanja i iscjeljenja. Kroz novi odnos sa svojim mozgom možete promijeniti svoj život. U knjizi "Supermozak" Chopra i Tanzi vas vode na putovanje koje nudi viziju kvantnog skoka u ljudskoj evoluciji. Mozak nije samo najveći dar kojeg nam je priroda dala. On je put do neograničene budućnosti koju možete početi živjeti već danas.

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00