Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Pitamic M. - Pokazi mi kako se to radi

POKAZI-MI-KAKO-SE-TO-RADI cover fileMontessori aktivnosti za vas i vaše dijete

Kada je vremena koje možete kvalitetno provesti s djecom malo, potreban je praktičan priručnik koji će vam pomoći da svom djetetu omogućite što uspješniji početak.

Ova je knjiga upravo to, elementarni priručnik s detaljno razrađenim igrama i vježbama u kojima možete uživati zajedno s djetetom, a ono može razvijati prve vještine. Obuhvaća široku lepezu aktivnosti, od učenja kako zakopčati dugmad pa sve do razumijevanja brojeva i slaganja jednostavnih rečenica. Sve su aktivnosti  opisane uz pomoć smjernica i prijedloga, ovisno o tome koliko su složene. Aktivnosti su jednostavne i prilagođene roditeljima koji ne vladaju specifičnim poznavanjem ovog područja te ih potiču da s pouzdanjem rade i igraju se sa svojom djecom.  Temelje se na filozofiji Montessori i usmjerene su ka djeci u dobnoj skupini od dvije do pet godina starosti. Ne zahtijevaju značajna financijska sredstva niti oduzimaju mnogo vremena.

Ova vam knjiga pruža vam jedinstvenu priliku da steknete važan uvid u potrebe vašeg djeteta te da se uključite u razvoj njegove koordinacije, svijesti i samopoštovanja

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00