Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

PROMOCIJA KNJIGE DR. SINIŠE MASLOVALE

u Subota, 28 Svibanj 2022. Objavljeno u Novosti

PROMOCIJA KNJIGE DR. SINIŠE MASLOVALE

Dana 28.5.2022 godine u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Ilok održala se promocija knjige "Otoneurologija" izvanrednog profesora dr.sc. Siniše Maslovare, objavljena u izdanju Medicinske naklade iz Zagreba koja predstavlja prvi cjeloviti udžbenik u povijesti hrvatske medicinske znanosti iz ovog interdisciplinarnog područja, koja u sedam cjelina i četrdeset devet poglavlja detaljno opisuje temeljne spoznaje o vrtoglavicama, anatomsko-fiziološke postavke vestibularnog sustava, vestibularnu dijagnostiku i liječenje, kao i najznačajnije kliničke oblike vrtoglavica.

"Ova je knjiga pravi dopunski izvor znanja za studente medicine, specijalizante i specijaliste neurologije, otorinolaringologije, neurokirurge i sve čitatelje koja je izrađena na temelju dugogodišnjeg iskustva" - istaknuo je dr.sc. Siniša Maslovara.
"Zahvaljujemo se dr.sc. Maslovari koji je rođeni Iločanin i izvanredni profesor na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku što je izabrao svoj rodni grad za promociju svoje knjige i ovim putem mu čestitamo. Ova knjiga je svojevrsni poticaj i primjer mladima da nadopunjuju svoje znanje i stječu iskustvo."- istaknula je ravnateljica knjižnice Željka Đerić.
PROMOCIJA KNJIGE DR. SINIŠE MASLOVALE
PROMOCIJA KNJIGE DR. SINIŠE MASLOVALE

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info.gkc.ilok@gmail.com - nabava.gkc.ilok@gmail.com
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00