Dobrodošli na službenu internet stranicu Gradske knjižnice i čitaonice Ilok

Novosti

VALENTINOVO: kreativna radionica - Vjenčić srca

on Petak, 10 Veljača 2023. Posted in Novosti

VALENTINOVO: kreativna radionica  - Vjenčić srca

Dana 10. veljače 2023. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ilok povodom Dana zaljubljenih u pratnji učiteljica Ivane Augustinović i  Violete Groznice, učenici 2a i 2b razreda sudjelovali su u kreativnoj radionici. Izrađivali smo vjenčiće od srca koristeći kolaž papir raznih boja, družili smo se i zabavljali u duhu dragog nam blagdana! Blagdan sv. Valentina se obilježava 14. veljače, povezanost sv. Valentina uz ljubav potječe iz legende mlade kršćanke s rimskim legionarom, koji se iz ljubavi prema njom preobratio na kršćanstvo. 

Izražavanje ljubavi putem ljubavnih pisama, cvijećem i poklonima Valentinovo se slavi diljem svijeta!
Sretan Dan zaljubljenih ❤

Posjet korisnika Doma za starije i nemoćne Gradskoj knjižnici

on Petak, 10 Veljača 2023. Posted in Novosti

Posjet korisnika Doma za starije i nemoćne Gradskoj knjižnici

Gradsku knjižnicu i čitaonicu Ilok danas su posjetili korisnici Doma za stare i nemoćne osobe Ilok. Korisnici Doma upoznati su sa prostorom knjižnice, fondom knjižnice i aktualnim događanjima koje provodi knjižnica. Djelatnici Gradske knjižnice i čitaonice Ilok uz ugodno druženje su im poklonili knjige kako bih svakodnevno mogli čitati željene sadržaje.

Posjet predstavnica Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država Gradskoj knjižnici i čitaonici Ilok

on Petak, 03 Veljača 2023. Posted in Novosti

Posjet predstavnica Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država Gradskoj knjižnici i čitaonici Ilok

Gradsku knjižnicu i čitaonicu Ilok posjetile su savjetnica u Uredu za odnose s javnošću Veleposlanstva SAD-a Erica King i voditeljica projekta Američki kutak pri Veleposlanstvu SAD-a Marija Cvetnić Kopljar u Hrvatskoj koje su svojom donacijom obogatile fond na engleskom jeziku u knjižnici. Knjižnicu grada Iloka prepoznale su kao potencijalnog partnera za moguću buduću suradnju u provođenju zajedničkih programa.Obišle su prostore knjižnice gdje su im predstavljeni programi i usluge koje knjižnica provodi i nudi. U razgovoru s ravnateljicom Gradske knjižnice i čitaonice Ilok, Željkom Đerić istaknuta je želja za upoznavanjem, uspostavljanjem kontakata te traženjem uzajamno zanimljivih područja za buduću zajedničku suradnju za sve dobne skupine. 

 
<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>  

Trg Nikole Iločkog 2, 32236 Ilok
Telefon: 032 590 041, 032 590 198 - Fax:032 590 041
E-mail: ravnatelj@knjiznica-ilok.hr - info@knjiznica-ilok.hr - nabava@knjiznica-ilok.hr
Radno vrijeme knjižnice: ponedjeljak, utorak: 12:00-19:30, srijeda, četvrtak, petak: 7:30-15:00